Galatasaray'dan taraftara müjde! Okan Buruk ilk transferini gerçekleştirdi. 5 milyon euroluk yıldız İstanbul'a geliyor

Galatasaray'dan taraftara müjde! Okan Buruk ilk transferini gerçekleştirdi. 5 milyon euroluk yıldız İstanbul'a geliyor

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin puan kaybetmesinin ardından büyük avantaj elde eden Galatasaray, adım adım şampiyonluğa doğru gidiyor. Gelecek sezon kadro planlamasına şimdiden başlayan sarı-kırmızılı ekip ilk transferini gerçekleştirdi. Okan Buruk alın emrini verdi bile. 5 milyon euroluk yıldız İstanbul'a geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Şampiyonluk için büyük avantaj yakalayan sarı-kırmızılılar ilk transferini gerçekleştirmek üzere. Okan Buruk alın emrini verdi. Galatasaray büyük oynamaya başladı! 5 milyon euroluk yıldız İstanbul'a geliyor.

GALATASARAY'DAN TRANSFER MÜJDESİ

Gelecek sezonun kadro çalışmalarına başlayan Galatasaray, orta saha için İtalya'da oynayan yıldıza kancayı taktı. Galatasaray, İtalya Serie A'da ezeli rakibi Milan'ı yenerek şampiyonluğunu garantileyen Inter'in Hollandalı yıldızı Davy Klaassen'i kadrosuna katmak istiyor.

yeni-proje-2024-04-25t100846-217.jpg

Yıldız oyuncu sezon başında Ajax'dan gelmişti. İstenen performansı bir türlü sağlayamayan tecrübeli isim sezon sonunda Inter'den ayrılmayı planlıyor. Kariyerine birçok başarıyı sığdıran 31 yaşındaki merkez orta saha, İtalya şampiyonluğunu da ekledi.

DEĞERİ 5 MİLYON EURO

Klaassen bu sezon Inter formasını 20 maçta giydi. Simone Inzaghi'nin gözüne bir türlü giremeyen yıldız isim sadece 430 dakika süre aldı. Klaassen bu süre zarfında 1 gol kaydedebildi. Hollandalı yıldız, milli takımda oynadığı 41 maçta 10 gol kaydetti. Klaassen'in bonservis değeri ise 5 milyon Euro olarak biliniyor.

yeni-proje-2024-04-25t100924-234.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN