Spor tarihine geçecek rezalet! Türk takımına vize vermediler sahaya 5 kişi çıktılar

Spor tarihine geçecek rezalet! Türk takımına vize vermediler sahaya 5 kişi çıktılar

Türk takımlarına vize vermeyince görüntüler sosyal medyada viral oldu! Tarihe geçecek rezaleti tüm dünya konuşuyor. Vize işlemleri tamamlanmayan sporcularımızın sadece 5 tanesi sahaya çıkabildi. İşte tüm detaylar...

Spor tarihinin en rezalet anı yaşandı. FIBA Kadınlar Avrupa Kupası Play - Off turun rövanş mücadelesine katılan temsilcimiz Bursa Uludağ Kadın Spor Basketbol takımı sahaya 5 kişi çıktı. Vize işlemlerine takılan temsilcimiz sosyal medyada viral oldu.

SPOR TARİHİNE GEÇECEK REZALET

İngiliz takımı London Lions Women ile karşılaşan temsilcimiz, mücadeleye sadece 5 kişi ile çıkmak zorunda kaldı. Diğer oyuncuların vize alamaması nedeniyle müsabakada bulunmadı. Bursa Uludağ Kadın Basketbol Takımı'ndan gelen açıklamada, vize işlemlerinin 3 Aralık tarihinde yapıldığını belirtildi.

London Lions Basketbol Takımı'yla yapılacak karşılaşmaya dair davet yazısı tanzim edildiği açıklandı. Davet yazısının hem internet hem de İngiltere Konsolosluğuna gidilerek başvuruların gerçekleştiği paylaşıldı.

gb5o-bmxcaaciw4.jpg

KARŞILAŞMA 5 KİŞİYLE OYNANDI

Türkiye Basketbol Federasyonu ile irtibat halinde sürecin hızlandırılması yönünde konuşulduğunu, İngiltere Büyükelçiliği ile de iletişime geçerek vizelerin maçın oynanacağı tarihe kadar yetişmesinin önem arz ettiği paylaşıldı.

İşlemlerin süresinde yapıldığını söyleyen temsilcimiz, her şeye rağmen müsabakada federasyon ve büyükelçiliğin yardımcı olamayacağı söylendi. Vizelerin yetişmemesiyle birlikte temsilcimiz müsabakada sadece 5 kişiyle oynadı.

gb5wxibwoaewswn.jpg

TEMSİLCİMİZDEN AÇIKLAMA GELDİ

Vizeleri onaylanmayan temsilcimizin 5 oyuncu dışında diğer tüm oyuncuların vizesi onaylanmadı. İngiltere'deki karşılaşmaya yalnızca 5 kişiyle çıkan temsilcimizden gelen açıklamalarda, "İngiltere Büyükelçiliği tarafından onaylanmaması ve sürüncemede bırakılması sebebiyle bugün yapılacak olan müsabakaya takımımız katılım sağlayamamaktadır. Bu durumun yaşanmaması adına tüm çabamızın ve gayretimizin sonuçsuz kalması, hali hazırda bugün müsabakaya yalnız 5 oyuncumuz ile katılmamız sebebiyle madden ve manen uğrayacağımız zararın sorumlusunun biz olmadığımızı, takımımız adına tüm özveri ile çalışmaya devam edeceğimizi tüm kamuoyuna bildiririz." açıklamaları yer aldı.

KARŞILAŞMA KAÇ KAÇ BİTTİ?

Bursa Uludağ Basketbol takımı, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası play-off turunda, rövanş karşılaşmasına çıktığı London Lions Basketbol takımına 122 - 63 mağlup oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN