Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Abdullah Avcı'nın gözüne giremedi! İtalya'ya transfer oluyor...

Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Abdullah Avcı'nın gözüne giremedi! İtalya'ya transfer oluyor...

Son 5 maçta yalnızca 2 galibiyet elde eden Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın gözüne giremeyen yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı. Fırtına'nın yıldız ismi İtalya'ya transfer olmak için geri sayıma geçti.

Gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapmaya başlayan Trabzonspor, yıldız ismiyle yollarını ayırıyor. Fırtına'nın yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı. Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle formayı unutan yıldız isim İtalya'ya transfer oluyor.

Sezona Hırvat teknik adam Nenad Bjelica yönetiminde başlayan, ancak alınan başarısız sonuçların ardından Hırvat çalıştırıcı ile yollarını ayırarak Abdullah Avcı ile çalışma kararı alan Trabzonspor, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek yeni sezonunun planlamasına başladı.

Son olarak Sivasspor'a mağlup olarak bu sezon Avcı yönetiminde Süper Lig'deki 8. yenilgisini alan bordo-mavili ekip, Avcı'nın takımda düşünmediği oyuncular ile sezon sonunda vedalaşma kararı aldı. Bu doğrultuda Karadeniz ekibindeki ilk yolcu belli oldu.

Trabzon yerel basınından Günebakış'ın haberine göre; Fırtına, sezon başında 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fatih Karagümrük'ten kadrosuna kattığı 25 yaşındaki savunma oyuncusu Rayyan Baniya ile yollarını ayırma kararı aldı.

Rayyan Baniya - Player profile 23/24 | Transfermarkt

Son olarak 4 Şubat'taki Beşiktaş derbisinde forma giyen tecrübeli savunma oyuncusu, söz konusu tarihten bu yana formaya hasret kaldı. Yedek kulübesine mahkum olan savunma oyuncusunun bu durumdan memnun olmadığı ve takımdan ayrılmak istediği öne sürüldü.

İtalya Serie A ve Serie B ekiplerinin 25 yaşındaki savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edildi.

İtalyan ekiplerinin İtalyan pasaportuna sahip olması nedeniyle 25 yaşındaki stoperin transferi konusunda ısrarcı oldukları öne sürüldü. Tecrübeli savunma oyuncusunun Trabzonspor'un belirlediği 3-3.5 milyon euro'luk transfer bedeliyle yeni sezonda Serie A yolcusu olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN