LG Google Asistan destekli akıllı hoparlörünü tanıttı

LG Google Asistan destekli akıllı hoparlörünü tanıttı

Sanal asistanların şov yaptığı CES'te LG, Google Asistan destekli WK9 hoparlörünü tanıttı.

Sesli asistanlar CES 2018'i domine ediyor. Alexa'nın yanında Google Asistan destekli birçok ürün bu yılkı fuarda segilendi. Bunlardan bir tanesi de LG'nin dokunmatik ekranlı akıllı hoparlörü WK9.

Android Things'ten gücünü alan WK9 tıpkı Lenovo'nun akıllı ekranı gibi Qualcomm Home Hub Platform kullanıyor. Fuarda demo uygulamalar üzerinden tanıtılan cihazda Google'ın Youtube, Haritalar, Muzik ve Fotoğraf hizmetlerini kullanmak mümkün.

8'inçlik Full HD dokunmatik ekrana sahip olan cihaz 4K video çekebiliyor. WK9, kullanıcısına kamerayı fiziksel olarak kapatma imkanı da sunuyor. Tamamen Google Asistan ile kontrol edebileceğiniz cihaza geliştiricilerin Android Things kapsamında neler katacağı merak konusu.

LG'nin dokunmatik ekranlı, Google Asistan destekli bu akıllı hoparlörü için çıkış tarihi ya da fiyat hakkında bir açıklama yapılmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN