Yağ, kir, pas lekesine son! Her yerde bulunan 2 malzemeli çözüm! Tamamen doğal

Yağ, kir, pas lekesine son! Her yerde bulunan 2 malzemeli çözüm! Tamamen doğal

Mutfakta, banyoda sizi kurtaracak o yöntemi açıklıyoruz. Her yerde bulabileceğiniz çok basit İki malzeme ile birlikte yağ, kir, kireç, pas lekeleri anında yok oluyor. Eskiler ne biliyorsa doğru biliyormuş. İşte 2 malzemeli kolay temizlik yöntemi…

Ev hanımları şimdiye kadar bu yöntemi nasıl keşfetmedim diyecek. Gün içerisinde uğraştınız pek çok farklı iş bulunurken bu yöntem ile birlikteyiz saatleriniz size kalacak. İster mutfaklarda isterseniz de banyoda uygulayabileceğiniz bu yöntem sizi büyük bir dertten kurtarıyor. İşte 2 malzemeli kolay temizlik yöntemi…

TÜM LEKELER ORTADAN KALKIYOR

Tencerelerin arkasında oluşan kararmalar ya da lekelere kolay bir çözüm arıyorsanız bu yöntem tam da size göre olacak. Mutfak ve banyoda oluşabilen kir, pas ve yağ lekelerini de bu yöntem ile birlikte söküp atacaksınız.

Geçmişten günümüze gelen pek çok farklı temizlik yöntemi bulunurken Bu yöntem birçok kişi tarafından gözden kaçırılıyor. Eskiler ne biliyorsa doğru biliyormuş sözü de boşuna söylenmemiş olsa gerek. Evde bulabileceğiniz kolay 2 malzeme ile birlikte kendi temizlik malzemenizi yapabilirsiniz.

Mangal kömürü ve limon ile birlikte tüm lekeler kabuk gibi soyulacak. Kömürü toz haline getirdikten sonra içerisine limon sıkıp tencerelerinizi ovabilir ya da kir ve pas bulunan bölgeyi ovarak tüm lekelerden kurtulabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN