Marvel'ın yeni oyunu tanıtıldı! Overwatch'a benzerliğiyle dikkat çekiyor: 'Marvel Rivals' ücretsiz oynanış sunacak

Marvel'ın yeni oyunu tanıtıldı! Overwatch'a benzerliğiyle dikkat çekiyor: 'Marvel Rivals' ücretsiz oynanış sunacak

Marvel'ın Overwatch benzeri oyunu Marvel Rivals tanıtıldı! Ücretsiz oynanış sunan oyunun çıkış tarihi açıklandı! İşte ayrıntılar...

NetEase, Marvel Rivals adlı heyecan verici bir nişancı oyununu duyurarak oyun dünyasına yeni bir soluk getiriyor. Bu ücretsiz oynanabilen oyun, 6'ya 6 maçlar, yıkılabilir ortamlar ve Guardians, Avengers ve X-Men gibi devasa bir kahraman kadrosunu içeriyor.

Oyunun hikayesi, Doctor Doom ve 2099'daki muadilinin, çizgi romanlardaki Battleworld'e benzer şekilde Timestream Entanglement olayında çoklu evreni çarpıştırmaya çalışmasını konu alıyor. Her savaşta, farklı evrenlerden kahramanlar ve kötü adamlar, her iki Doom'u da alt etmek için bir araya geliyor.

MAYIS AYINDA KAPALI ALPHA SÜRÜM İLE GELİYOR

Marvel Rivals announced, a new free-to-play hero shooter for PCs - VideoCardz.com

Marvel Rivals'in duyu​​​​​​​ru fragmanında, Doctor Strange'in oyuncuların ilerlemek için atlayabileceği bir portal açması, Spider-Man'in düşmanları sersemletmek için ağ örüp, Loki'nin kopyaları çağırması gibi heyecan verici sahneler yer alıyor. Ayrıca Rocket ve Groot gibi karakterlerin sinerji yeteneklerinin de fragmanda gösterilmesi dikkat çekiyor.

NetEase, oyunda bir dizi farklı karakterin oynanabilir olacağını ve her sezon güncellemesiyle yeni karakterlerin ekleneceğini vaat ediyor. Şu ana kadar duyurulan oynanabilir süper kahramanlar arasında Namor, Loki, Magik, Groot, Rocket Raccoon, Doctor Strange, Iron Man, The Hulk, Spider-Man, Black Panther, Peni Parker, Luna Snow, Magneto, Galactus, Storm, Punisher, Scarlet Witch, Mantis, Star-Lord ve Drax yer alıyor.

Marvel Rivals, Mayıs ayında Steam ve Epic Games Store'da kapalı bir alfa süreciyle oyunculara test imkanı sunacak. Ayrıca, oyun Türkçe dil desteğine sahip olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN