Beyzbol maçına giden Trump'a protesto: Onu tutuklayın

Beyzbol maçına giden Trump'a protesto: Onu tutuklayın

Bağdadi'nin öldürüldüğünü açıklamasının ardından, ABD'de beyzbol maçı izlemek için stadyuma gelen Trump, taraftarın yuhalamasıyla karşılaştı. Çok sayıda kişinin Trump için 'Onu tutuklayın' diye slogan atması dikkat çekti.

 

ABD Başkanı Donald Trump, IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi'nin ölümüyle sonuçlanan operasyonu ilan ettikten sonra gittiği beyzbol maçında protestoyla karşılaştı. 

Nationals ile Astros takımları arasında gerçekleşen karşılaşmayı izlemek üzere stadyuma giden Trump, taraftarı selamladığı görüntüsü dev ekrana yansıtıldığı anda çok sayıda kişi tarafından yuhalandı. 

Dev ekranda  Trump ile eşi Melania'yı gören taraftarların ayrıca, "Onu tutuklayın (Lock him up)" diye slogan attıkları görüldü.

Trump ile eşinin yanında aynı zamanda Cumhuriyetçi siyasetçiler Lindsey Graham, Steve Scalise, Mark Meadows, Liz Cheney ve Matt Gaetz de maçı izleyen isimler arasındaydı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN