Vatandaşa yedireceklerdi… Tonlarcası ele geçirildi! Görenleri midesi bulandı, artık kimse almak istemeyecek

Vatandaşa yedireceklerdi… Tonlarcası ele geçirildi! Görenleri midesi bulandı, artık kimse almak istemeyecek

Bu görüntülerden sonra kimse dışarıdan bir şey almak istemeyecek. Az kalsın vatandaşa yedireceklerdi. Tonlarcası ele geçirildi görenlerin ise midesi ayağa kalktı.

Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetim sonrasında skandal görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Halka satılmak için hazırlanan tüketim tarihi geçmiş tam 20 ton peynire el konularak imha edildi. Ortaya çıkan görüntüler ise herkesin midesinin bulandırdı. İzmir'in Torbalı ilçesinde kayda geçen görüntüler İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan kontrollerde ortaya çıktı.

İHBAR SONRASI SKANDAL GÖRÜNTÜ

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama doğrultusunda Alo Gıda 174 hattına yapılan ihbarın ardından ekiplerin Yedieylül Mahallesi'ndeki bir işletmede denetim yaptı ortaya çıktı. Yapılan denetimler sonucunda son tüketim tarihi geçmiş bir bölümü ise bozulmuş olan 20 ton peynir tespiti yapıldı.

bozuk-peynir.jpg

PİYASAYA SÜRMEYE HAZIRLANIYORLARDI

Uygun olmayan saklama koşulları nedeniyle bozulan peynirlerin piyasaya sürülmesi için çalışma yapan o işletme sahibi büyük bir ceza ile karşı karşıya kaldı. Son kullanım tarihi geçmiş ve bozulmuş olan peynirleri yeniden işleme geçirerek piyasaya sunmaya hazırlanan o kişi ekipleri karşısında görünce şaşkına döndü. İşletmeye, Veteriner Hizmetleri Bitki Sağlığı Gıda ve Yem Kanunu kapsamında yasal işlem uygulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN