Kızılcık Şerbeti'nde sular durulmuyor! Fatih'le Görkem'in düğün sahnesi sızdı: İzleyici çıldıracak

Kızılcık Şerbeti'nde sular durulmuyor! Fatih'le Görkem'in düğün sahnesi sızdı: İzleyici çıldıracak

Her bölümüyle izleyenlerini ekrana kilitleyen dizi kızılcık Şerbeti'nde sular durulmuyor. Diziye girdikten kısa bir süre sonra sevilmeyen karaktere dönüşen Görkem kalıcı olacak gibi... Fatih'le Görkem'in düğün sahnesi sızdı! İzleyici çıldıracak...

Sevilen senaryosuyla ve oyuncu kadrosuyla izleyenlerini ekrana kilitleyen dizi Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünden merakla beklenmesine sebep olacak bir sahne sızdı.

GÖRKEM'LE FATİH EVLENİYOR

Fatih ve Görkem'in jet hızıyla nişanlanmasının ardından düğün hazırlıkları başlamıştı. Ancak Görkem'in karakteri dizinin en nefret edilen karakterlerinden biri haline gelmişti. Ömer ile ilişkisinin ardından, Ömer'in Kıvılcım'a dönmesi ve ailesinin baskıları sonucu Görkem'in Fatih ile nişanlanması, izleyicilerin tepkisini çekmişti.

Ancak dizinin yeni bölümünde, Görkem ve Fatih'in düğün gününden setten bir video ortaya çıktı. Kızılcık Şerbeti ekibinden bir set çalışanının askere uğurlanması sırasında, Görkem ve Fatih gelinlik ve damatlıkla görüntülendi. Bu video, dizinin takipçileri arasında büyük merak uyandırdı.

Kamera arkasında çekilen videoda kareye Görkem'in gelinlikle girmesi gözden kaçmadı. Görkem'in diziden ayrılacağı konuşulurken, bu sahneden sonra pek gitmeye niyeti yok gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN