Moda severlere müjde! İşte ayağınızdan çıkarmayacağınız 3 sonbahar/kış ayakkabı modeli...

Moda severlere müjde! İşte ayağınızdan çıkarmayacağınız 3 sonbahar/kış ayakkabı modeli...

Soğuk mevsimler geldiğinde kullanabileceğiniz ve herkesin bütçesine uygun olan 3 trend ayakkabı modelini sizlere öneriyoruz. Eğer modayı takip ediyorsanız, işte size bazı fikirler...

Sonbahar ve kış ayları, yılbaşı öncesi canlı bir atmosferi beraberinde getirir ve bu, giyim seçeneklerimizi deneme fırsatı sunar. Trençkotlar, paltolar, kabanlar, kaz tüyü ceketler ve daha fazlası arasında seçim yapmak bazen zor olabilir. Ancak tüm moda aksesuarları arasında ayakkabılar, tarzımızı yükseltmede temel bir rol oynar. Sadece doğru topuk veya en şık model değil, aynı zamanda sıradan bir kıyafeti anında şık bir görünüme dönüştürebilirler. Sonbahar ve kış sezonu için en uygun ayakkabı modellerini arıyorsanız, bu 3 modeli göz ardı etmemelisiniz. Sözünü edeceğimiz 3 ayakkabı sadece sizi sıcak tutmakla kalmayacak, aynı zamanda görünümünüzü güzelleştirecek.

İŞTE KAÇIRMAMANIZ GEREKEN 3 HARİKA MODEL

kislik-ayakkabi-modelleri.jpg

Mokasenler, bir klasik olarak öne çıkıyor. Bu, zamansız bir tercih çünkü hem şık hem de rahattırlar ve bağcıklar olmadan kolayca giyilip çıkarılırlar. Deri veya süet üst kısımları onlara sofistike bir görünüm kazandırır ve her türden kıyafeti tamamlamak için mükemmeldir. Mokasenler genellikle deri ve süetle yapılır, ancak kadife veya diğer kumaşlardan yapılmış seçenekleri de bulunabilir. Ayrıca farklı stillere ve durumlara uyarlar. Kot pantolon, şort veya etekle giyilebilirler ve hem ofis hem de arkadaşlarınızla buluşurken kullanışlıdır. Örneğin Zara'nın spor mokasenleri son moda modellerden biri ve fiyatı biraz yüksek olabilir, ancak değer. Ayrıca, sizi ısıtacak ve asla modası geçmeyecek bir mokasen satın almanın akıllıca bir seçim olduğunu unutmamalısınız.

tb22ad9cxokykjjy1zbxxxzfvxa-2850053801-1.jpg

Sofistike olmak için tüvit kumaşını tercih edin. Zarafeti mükemmel bir şekilde yansıtan tüvit kumaşı, sonbahar ve kış ayakkabıları için mükemmel bir seçenek yapar. Tüvit, her kıyafete zarafet ve şıklık katar. Ayrıca en soğuk günlerde ayakları sıcak tutma özelliğine sahiptir. Bu ayakkabılar genellikle rahatlık ve izolasyon sağlayan yumuşak malzemelerle, botlarla ve bağcıklarla astarlanır. Bu yazı yazılırken Asos'ta orta topuklu ve tüvit detaylı güzel ayakkabıları uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.

zimbali-bagcikli-bayan-kisa-bot-modelleri.jpg

Hata yapmanın imkansız olduğu bilekte botlar, çok yönlü ve şık bir seçenektir. Bu kısa bilekte botlar sonbahar ve kış mevsimlerinin vazgeçilmezi haline gelmiştir çünkü kot pantolondan elbiseye kadar hemen hemen her şeyle kombinlenebilirler. Ofisten gece dışarı çıkarken her durum için idealdirler. Diğer ayakkabı türlerinin aksine, bilekte botlar geniş bir fiyat aralığında bulunabilir, bu da neredeyse her bütçeye uygun hale gelir. Örneğin Stradivarius'ta uygun fiyatlı ve modaya uygun bilekte botlar bulabilirsiniz. Modayı seviyorsanız, her durumda size kurtarıcı olacak ve her kıyafetinizi tamamlayacak ayakkabıları göz ardı etmemelisiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN