Puhu TV ücretli mi? Puhu TV nasıl izlenir?

Puhu TV ücretli mi? Puhu TV nasıl izlenir?

Son zamanlarda diziler, dijital ortamlarda yayınlanıyor. Televizyon kanallarının yerini dijital kanal siteleri alıyor. PUHU TV’de dijital dizi yayını yapan ortamlardan biri. Peki PUHU TV nasıl izlenir? PUHU TV ücretli mi? İşte tüm detaylar…

Dijital dizi platformlarından biri olan Puhu TV, ülkemizde yayın yapıyor. Sevilen dizilerden Çukur, Şahsiyet ve geçen sezon TV kanalında yayın yapan ancak bu sezon sadece Puhu TV’de yayınlanan Jet Sosyete, bu platformda yer alan dizilerden sadece birkaçı. İşte bilmeniz gerekenler…

PUHU TV NASIL İZLENİR?

PUHU TV izlemek için www.puhutv.com adresine giderek; dilerseniz tablet, mobil ve Apple TV uygulama marketlerinden PUHU TV uygulamasını indirerek izleyebilirsiniz.

 
19-10/25/puhu-tv-nasil-izlenir-puhu-tv-nereden-izleyebilirim-iste-detaylar.jpg

PUHU TV İÇİN TIKLAYIN

NASIL ÜYE OLUNUR?

www.puhutv.com internet adresine giderek, "Giriş Yap" butonuna tıklayın. Ardından "Üye Ol" sekmesinden mail adresinizle ya da Facebook hesabınız üzerindne üye olabilirsiniz.

DİZİ YA DA FİLM İZLEMEK İÇİN ÜYELİK ŞART MI?

Üye olmadan PUHU TV'deki tüm içerikleri izleyebilirsiniz. Üye olursanız PUHU TV sizi tanır ve dilediğiniz içeriklere daha hızlı ve daha kolay ulaşabilirsiniz. Ayrıca PUHU TV ücretsizdir.

Tabletinizin işletim sistemine uyumlu PUHU TV mobil uygulamasını indirdikten sonra ya da tablet tarayıcısından akıllı telefondan işletim sistemine uyumlu PUHU TV mobil uygulamasını indirdikten sonra ya da mobil cihazlardaki PUHU TV'yi bilgisayardan izlemek için PUHU TV'nin adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN