NBA'den Draymond Green'e 'yumruk' cezası

NBA'den Draymond Green'e 'yumruk' cezası

Geçtiğimiz günlerde Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Phoenix Suns ile Golden State Warriors arasında oynanan karşılaşmada rakibi Boşnak oyuncu Jusuf Nurkic'e yumruk atan ABD'li pivot Draymond Green'in cezası açıklandı. NBA yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre karşılaşmalardan süresiz olarak uzaklaştırıldığı belirtildi.

NBA takımlarından Golden State Warriors forveti Draymond Green'in geçtiğimiz günlerde oynanan karşılaşmada rakibi Jusuf Nurkic'e yumruk atmasıyla disiplin kuruluna sevk edilmişti. Green'in cezası belli oldu.

SPORTMENLİK DIŞI FAUL YAPTI

Salı günü Phoenix Suns'a karşı oynanan maçta Jusuf Nurkic'e yumruk atan Green, bu hareketi sonrası sportmenlik dışı faul cezası alarak oyundan atılmıştı.

NBA yönetimi tarafından yapılan açıklamada Green'in süresiz olarak uzaklaştırıldığını ve bu uzaklaştırma kararında, Green'in "sportmenlik dışı eylemleri sürekli olarak tekrarlıyor olmasının" dikkate alındığı belirtildi.

DAHA ÖNCEDE 5 MAÇ CEZA ALMIŞTI

Draymond, yakın zamanda Minnesota Timberwolves'un pivotu Rudy Gobert'i boğduğu için NBA tarafından beş maç ceza almıştı. Green'in parkelere dönmeden önce belirli lig ve takım koşullarını karşılaması gerekeceği de aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN