Pınar Karşıyaka evinde zafer serisini sürdürdü

Pınar Karşıyaka evinde zafer serisini sürdürdü

Türkiye Basketbol Süper Ligi 9'uncu hafta mücadelesinde Beşiktaş'ı 94-85 yenen Pınar Karşıyaka evinde 5'te 5 yaptı. Bu sezon Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda Fenerbahçe Beko, Türk Telekom, Bursaspor, Çağdaş Bodrum ve son olarak Beşiktaş'ı yenmeyi başaran yeşil-kırmızılı takım taraftarının yüzünü güldürdü.

Pınar Karşıyaka, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde sahasında Beşiktaş'ı 94-85 yenerek evinde 5'te 5 yaptı.

Yeşil-kırmızılılar bu sezon Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda Fenerbahçe Beko, Türk Telekom, Bursaspor, Çağdaş Bodrum ve son olarak Beşiktaş'ı yenmeyi başardı.

Başantrenör Ufuk Sarıca yaptığı açıklamada hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

'KRİTİK ZAMANDA GERİYE DÜŞTÜK'

Maçın başında iki takımın çekişmeli bir mücadele ortaya koyduğunu anlatan Sarıca, "Mücadelede kritik bir zamanda geriye düştük. Orası belki de geri döndüremeyeceğimiz bir an olabilirdi. Bizim tecrübeli oyuncularımız var ve gerçekten o bölümü iyi oynadık. İlk yarıda ise iyi oynadığımız bölümlerde bencillik yaptık, topu paylaşmadık." dedi.

İlk yarıda istedikleri skora ulaşabileceklerini söyleyen Sarıca, "İkinci yarıda hücumda akıcıydık. Ligin en az sayı yiyen takımına 94 sayı attık. Sonuç olarak kazanmak önemliydi. Şampiyonlar Ligi'nde salı günü Strasbourg ile oynayacağız. Bu maça odaklanmalıyız" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN