40 yıllık Windows uygulamasından vazgeçilmiyor! Microsoft o uygulamada yeni bir özelliğin test aşamasında

40 yıllık Windows uygulamasından vazgeçilmiyor! Microsoft o uygulamada yeni bir özelliğin test aşamasında

Microsoft, Windows 11 için 40 yıllık uygulama olan Not Defteri'ne yeni bir özellik getirmeyi hedefliyor! Test aşamaları sürüyor! Yazım denetimi ve otomatik düzeltme özelliği...

Microsoft, 2021'de Windows 11'i piyasaya sürdü ve yeni işletim sistemi, başlangıçta bir dizi sorun nedeniyle eleştirildi. Ancak, zaman içinde yapılan güncellemelerle bu sorunların önemli bir kısmı çözüldü ve Windows 11 daha stabil hale geldi.

NOT DEFTERİ UYGULAMASINA YENİ ÖZELLİK GELİYOR

Windows 11 Not Defteri'ne yazım denetimi özelliği eklendi!

Windows 11, başlangıçta önemli yenilikler sunmadığı için eleştirilere maruz kaldı. Ancak Microsoft, sürekli olarak yeni güncellemeler yayınlayarak bu algıyı değiştirmeye çalışıyor. Bu çerçevede, şirketin Windows 11 için Not Defteri uygulamasına yeni bir özellik test ettiği ortaya çıktı.

Not Defteri uygulamasına yazım denetimi özelliği geliyor Microsoft, meşhur Not Defteri uygulamasına yazım denetimi ve otomatik düzeltme özelliği ekleyerek yenilikler getiriyor. Şu anda test aşamasında olan bu özellik, yanlış yazılan kelimeleri tespit edecek ve doğrusunu otomatik olarak düzeltecek. Örneğin, "Mehmet" yerine yanlışlıkla "Mrhmet" yazıldığında, bu otomatik olarak düzeltilmiş olacak.

Not Defteri uygulamasındaki bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı henüz belli değil. Ancak tahminlere göre, önümüzdeki haftalarda yayınlanacağı öngörülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN