Türkiye'nin notebook üreticisi bu kez ekran kartı üretti! Satışa çıkacağı tarih belli oldu

Türkiye'nin notebook üreticisi bu kez ekran kartı üretti! Satışa çıkacağı tarih belli oldu

Türkiye'nin oyun bilgisayarı üreticisi Monster, bu kez ekran kartı üretti! O tarihte satışa sunulması bekleniyor! CES 2024 fuarında tanıtıldı! İşte Monster'ın ürettiği ekran kartının özellikleri...

Türkiye'nin öncü oyuncu notebook ve aksesuar üreticisi Monster, Las Vegas'ta düzenlenen Consumer Electronics Show (CES) 2024 fuarında yepyeni ürünleriyle dikkat çekti. Markanın en önemli lansmanlarından biri, ilk kez sergilenen güçlü ekran kartı modelleri oldu. Monster, bu ürünlerini Intel iş birliğiyle duyurarak oyunseverlere ve teknoloji tutkunlarına bir kez daha güçlü bir performans vadetti.

2024 YILINDA SATIŞA ÇIKMASI PLANLANIYOR

monster-ekran-karti-1.jpg

Monster'ın CES 2024'te tanıttığı ekran kartları, Intel ARC serisinden gelen Monster Intel Arc A770 16GB ve Monster Intel Arc A750 8GB modelleriyle dikkat çekiyor. Bu ekran kartları, Intel'in yazılım güncellemeleri sayesinde günümüzdeki performanslarını kat be kat artırmış durumda. 2K çözünürlükte akıcı bir oyun deneyimi sunabilen bu kartlar, Intel XeSS ve XMX teknolojilerini kullanarak görüntü işleme sürelerini önemli ölçüde kısaltıyor. Monster, bu ekran kartlarını 2024 içinde satışa sunmayı planlıyor.

Monster'ın bir diğer önemli tanıtımı ise 14. nesil Intel Core Meteor Lake ve Raptor Lake Refresh işlemci mimarisine sahip yapay zeka destekli dizüstü bilgisayarları oldu. İnce ve hafif tasarımlarıyla içerik üreticilerini hedefleyen bu bilgisayarlar, yüksek performanslarıyla dikkat çekiyor.

Monster Notebook’un kurucusu ve CEO’su İlhan Yılmaz, CES 2024'te markalarının ilk ekran kartını tanıtmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, 23 yıllık tecrübe ve Ar-Ge çalışmalarının ürünlere yoğun ilgi çektiğini ifade etti. Yılmaz, Monster Notebook'un global bir teknoloji markası olma hedefine vurgu yaparak, 2024 yılında Amerika pazarına girmeyi planladıklarını da dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN