Ukrayna: Çernigiv saldırısında 14 kişi öldü

Ukrayna: Çernigiv saldırısında 14 kişi öldü

Rusya-Ukrayna Savaşı'nda tansiyon dönem dönem yükselmeye, şiddetli saldırılar yaşanmaya devam ediyor. Ukrayna, Rusya tarafından bu sabah Çernigiv kentine düzenlenen saldırıda 14 kişinin hayatını kaybettiği, 61 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Ukrayna'nın Çernigiv kentine düzenlenen füze saldırısında 14 kişi hayatını kaybetti, 61 kişi yaralandı.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Rusya'nın Çernigiv'e füze saldırısı düzenlediğini belirtti.

1kapak.jpg

Zelenskiy, saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diledi ve bölgede devam eden arama kurtarma çalışmalarına dikkat çekti.

8 KATLI SOSYAL TESİS HEDEF ALINDI

Çernigiv Şehri Belediye Başkanı Oleksandr Lomako ise yerel saatle 09.00 sularında nüfusun yoğun olduğu bir semte düzenlenen saldırıda 8 katlı bir sosyal tesisin hedef alındığını ve binanın yanı sıra çevredeki araçların da hasar gördüğünü belirtti.

1kapak-001.jpg

Lomako, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saldırıda 14 kişinin öldüğünü ve 61 kişinin yaralandığını bildirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN