İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek Fenerbahçe'den ayrılmak için gün sayıyor...

İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek Fenerbahçe'den ayrılmak için gün sayıyor...

(FB HABERLERİ) Fenerbahçe camiasına yakınlığıyla bilinen Yağız Sabuncuoğlu 'Sports Digitale' kanalında çok önemli açıklamalarda bulundu. İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek'e gelen teklifleri duyuran Sabuncuoğlu Mario Branco'ya ayrı bir parantez açarken, ünlü yorumcunun 'Branco Serie A'ya gidebilir' sözleri oldukça dikkat çekti.

Sports Digitale kanalında İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek, Mario Branco ve Nuri Şahin hakkında çok önemli bilgiler veren Yağız Sabuncuoğlu Oosterwolde için 'sanılanın aksine sahalara daha erken bir tarihte dönebilir' ifadelerini kullandı. İşte Sabuncuoğlu'nun istihbaratları...

İRFAN CAN KAHVECİ VE İSMAİL YÜKSEK'E TALEP ÇOK FAZLA

Fenerbahçe'nin 2 oyuncusuna ciddi talipler var. Biri İrfan Can Kahveci diğeri İsmail Yüksek. İrfan Can'a bir İtalyan bir de İngiltere kulübü talip oldu. İsmail Yüksek içinse Almanya, Fransa ve İtalya'dan resmi olarak oyuncu tarafına resmi teklif yapılacak. İsmail Yüksek için devre arasında Lyon ve Rennes resmi teklif yapmıştı.

307698299-1456894244790694-6606020142287444558-n.jpg

MARİO BRANCO'YA İTALYA'DAN TEKLİF VAR

Oosterwolde yurt dışında Hollanda'da tedavi oluyor. Oyuncu kas kütlesi, kas kuvveti, ameliyata verdiği reaksiyon sebebiyle sahalara daha erken dönebilir. Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Mario Branco için bir Serie A kulübü teklif yaptı, daha önce Al Hilal de teklif yapmıştı. Branco için o Serie A kulübü 'gel bizim futbol yöneticimiz ol' teklifinde bulundu.

0f2850531b8d4508b0621c0cff9a6383.jpg

BEŞİKTAŞ'TAN NURİ ŞAHİN HAMLESİ

Beşiktaş Nuri Şahin'i istiyor, şu anda listede en tepede. Terzic, A.Madrid'i eleyince Dortmund'da kalmayı garantiledi, Nuri Şahin Beşiktaş'a olumlu cevap verdi. Şahin'in teknik heyetinden bazı antrenörler Beşiktaş'ı yakın takibe aldı.

752a00bce2534baa9f8b5fff43e930a6.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN