Doğalgaz ödeyen herkesi ilgilendiriyor! O tarihe kadar tadını çıkarın! Mayıs'ta her şey değişiyor

Doğalgaz ödeyen herkesi ilgilendiriyor! O tarihe kadar tadını çıkarın! Mayıs'ta her şey değişiyor

Doğalgaz faturası ödeyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren önemli açıklama yapıldı. 1 Mayıs itibariyle her şey sil baştan değişiyor. O tarihe kadar son keyiflerinizi yapın. İşte detaylar…

Doğalgaz faturası öde ya milyonlarca vatandaşın gözü kulağı bu haberdeydi. Adım adım 1 Mayıs'a yaklaşırken vatandaş da gerim gerim geriliyor. 1 Mayıs'tan sonra zamlı fiyatlardan ödeme yapılacak. İşte detaylar…

ZAMLI ÖDEME YAPILACAK

Geçtiğimiz yıl içerisinde devlet tarafından sağlanan doğalgaz desteği için son tarih 1 Mayıs olarak belirtildi. 1 Mayıs itibariyle 25 metreküp doğalgaz desteği kapsamında uygulanan 150 TL'lik indirim sona eriyor. Şimdiye kadar bedava olarak kullanılan doğalgaz artık zamlı fiyatıyla faturalarda görülecek.

dogalgaz-fatura.jpg

BOTAŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ

BOTAŞ, konut tüketicilerine nisan ayı içerisinde uygulanacak satış fiyatlarında değişiklik yapılacağını duyurdu. 1000 metreküp doğalgaz için belirlenen yeni fiyatın 4.080 TL olduğu açıklandı. Bu durumun konut fiyatlarında doğrudan bir zam işareti olduğunu belirten uzmanlar yaz aylarında doğalgaz fiyatlarında artış olabileceği konusunda uyarılarını peş peşe sıraladı. Uzmanlar, yaz aylarında doğalgaz fiyatlarına yapılabilecek zammın tüketicilere ek maliyet anlamına geldiğini belirtti.

dogalgaz-yakmak.jpg

DEVLET DESTEĞİNDE SONA GELİNDİ

Kış aylarında vatandaşları en çok zorlayan fatura doğalgaz olurken tüketiciler indirim haberi ile sevinçten havalar uçtu. Devlet tarafından sağlanan doğalgaz desteği için son günler adım adım yaklaşıyor. 1 Mayıs itibarıyla faturaların artması beklenirken devlet tarafından sağlanan indirimde sona eriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN