Şok marketten dev hamle! Türkiye'nin milyonluk zincir marketini satın aldı: Kimse beklemiyordu

Şok marketten dev hamle! Türkiye'nin milyonluk zincir marketini satın aldı: Kimse beklemiyordu

Şok market daha iyi ve hızlı hizmet amacıyla dev bir hamleye imza attı. Yeni bir anlaşmaya imza atan Şok market Türkiye’nin ünlü markalarından birine satın aldı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan Şok market, yüzlerce şubesiyle Türkiye’nin neredeyse her yerinde hizmet veriyor. Hizmet anlayışını daha da geliştirmek ve hızlandırmak için yeni bir adım atarak, İstegelsin'in hisselerinin tamamının satın alınması için pay alım sözleşmesi imzaladı.

yeni-proje-7.jpg

220 MİLYON TL’YE PAY ALIM SÖZLEŞMESİ İMZALADI

Gazete Duvar’da yer alan habere göre, Şok Market, 'İstegelsin' markasıyla bilinen Future Teknoloji Ticaret’in hisselerinin tamamının 220 milyon TL’ye almak için pay alım sözleşmesine imza attı.

Şok’un Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada işlem fiyatı değerleme raporunda belirlenen şirket değer aralığı orta noktası doğrultusunda yüzde 10 iskonto içeren şekilde pazarlık usulü ile belirlendi. Sonuç olarak ünlü firmanın satış değeri 220 milyon lira olarak belirlendi.

yeni-proje-6.jpg

Açıklamada, “Future Teknoloji Ticaret A.Ş ‘nin ödenmiş sermayesinin yüzde 100’üne tekabül eden payların Future Star E-Ticaret A.Ş’den peşin olarak satın alınması için pay alım sözleşmesi imzalanmıştır. Pay alım sözleşmesi imza tarihi itibariyle Future Teknoloji Ticaret A.Ş ‘nin finansal borcu bulunmamaktadır” denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN