Babaannesini ziyarete gidiyordu: Maganda kurşunu hayattan kopardı

Babaannesini ziyarete gidiyordu: Maganda kurşunu hayattan kopardı

Adana'da sokak ortasında öldürülen Ahmet Kartepe'nin (28) iki kişinin taksi durağına silahlı saldırı düzenlemesi sonucu kendisine isabet eden maganda kurşunuyla hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Acılı baba Erdal Kartepe, "'Ben babaanneme gideceğim' dedi çıktı. Yarım saat geçtikten sonra oğlumun vurulduğunun haberi geldi. Bu olayla hiç alakası yoktu, kaza kurşununa geldi. Bu katillerin bulunup bir an önce adalete teslim edilmesini istiyorum." dedi.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yeşilevler Mahallesi'nde 5 Nisan'da iddiaya göre; İbrahim Efe K. ve Aydın T. motosikletle ilerlerken bir otomobille çarpıştı. Şüpheliler çarptıkları aracın sürücüsünü darbederken bölgedeki taksi durağındaki şoförler ise kavgayı ayırdı.

789787.jpg

TAKSİ DURAĞINA SİLAHLI SALDIRI

Taksi durağında kavgayı ayıran şoförleri tehdit ettikten sonra olay yerinden uzaklaşan şüpheliler bir süre sonra yeniden taksi durağına gelerek yeniden tartıştı. Akşam saatlerinde durağa silahla gelen İbrahim Efe K. ve Aydın T. taksi durağına 14 el ateş açtı.

9064202.jpg

MAGANDA KURŞUNU HAYATTAN KOPARDI

Evinden çıkıp motosikletiyle babaannesi Fatma Kartepe'yi ziyarete giderken saldırının düzenlendiği bölgeden geçen Ahmet Kartepe (28) maganda kurşunlarının hedefi oldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sırtından vurulan Kartepe, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kartepe, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

9064205.jpg

'EVDEN ÇIKTIKTAN YARIM SAAT SONRA HABER GELDİ'

Acılı baba Erdal Kartepe (53) olayda oğlunun hiçbir suçu olmadığını belirterek, "Oğlum akşam iftara geldi, yemeğini yedi ve sonra ben babaanneme gideceğim dedi çıktı. Yarım saat geçtikten sonra oğlumun vurulduğunun haberi geldi. Bu olayla hiç alakası yoktu, kaza kurşununa geldi. Bu katillerin bulunup bir an önce adalete teslim edilmesini istiyorum. Sürekli nenesinin yanına giderdi, bu sefer oradan geçerken şahıslar taksi durağına sıkıyor oradan geçen oğlumda kaza kurşununa kurban gidiyor. Acımız büyük, genç yaşta evladımızı toprağa verdik Allah rahmet eğlesin." dedi.

9064204.jpg

'EVLADIMIN KATİLLERİ HALA DIŞARIDA'

Haberi duyunca başından aşağı kaynar sular döküldüğü ifade eden baba Kartepe,"Hiç beklemiyordum böyle bir haber almayı. Sabah işine gider akşam evine gelirdi. Herkese sorun evladım iyi bir insandı. Kimseye bir kötülüğü yoktu, eş dost akraba herkes iyi bilirdi oğlumu. Bayramda biz evladımızı toprağa verdik. Evladımın katilleri hala dışarıda rahat rahat geziyorlar. Bir an önce oğlumun katilleri yakalansın istiyorum. Bunlar şebeke midir nedir nasıl yakalanmıyorlar hayret. Katillerin isimleri belli hepsi tespit edilmiş." diye konuştu.

9064203.jpg

'AHMET'İM BİR KÖR KURŞUNA RASTLADI'

Babaanne Fatma Kartepe, "Çocuğum her gün benim ziyaretime geliyordu. Kör bir kurşuna rastladı geçerken yoldan. Ciğerleri dökülsün. Ahmet’im bir kör kurşuna rastladı." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN