Şakkadanak çıkışıyla tanınan Necmettin Batırel yine coştu: 'Hükümet 3 büyük şehire bir kuruş bile vermesin'

Şakkadanak çıkışıyla tanınan Necmettin Batırel yine coştu: 'Hükümet 3 büyük şehire bir kuruş bile vermesin'

Şakkadanak dolar satmasıyla tanınan yazar Necmettin Batırel, yerel seçimlerden sonra birçok belediyeyi kaybeden iktidara tavsiyede bulundu. İstanbul, Ankara ve İzmir için iktidarın “tek bir çivi bile çakmaması” gerektiğini söyleyen Batırel, “kurunun yanında yaş da yanarmış” diyerek seçmeni tehdit etti.

Şakkadanak çıkışyla tanınan yazar Necmettin Batırel, yerel seçimlerde CHP’nin kazandığı İstanbul, Ankara ve İzmir için hükümetin “tek bir çivi bile çakmaması” gerektiğini söyledi. Batırel, seçmeni “kurunun yanında yaş da yanarmış” diyerek tehdit etti.

"Şakkadanak" söylemiyle ünlenen Necmettin Batırel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hükümetin yerinde olsam İstanbul, Ankara ve İzmir'e tek bir çivi bile çakmam" yorumunda bulundu.

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen ekonomi yorumcusu Necmettin Batırel, 31 Mart Mahalli İdari seçimleri ile ilgili tepki çeken bir yorumda bulundu.

TL'nin değer kaybına karşılık, nasıl değer kazanacağı ile ilgili "Şakkadanak 10 milyar dolar satarım herkes şaşırır, ardından bir 10 milyar dolar daha satarım” yorumuyla ünlenen Batırel, X hesabından yaptığı bir paylaşımda hükümete akıl verdi.

Batırel, "Hükümetin yerinde olsam İstanbul, Ankara ve İzmir'e tek bir çivi bile çakmam" dedi.
Necmettin Batırel şunları söyledi:

"Hükümetin yerinde olsam İstanbul, Ankara ve İzmir'e tek bir çivi bile çakmam, tek kuruş destek vermem. Mademki bu şehirlerdekilerin büyük çoğunluğu kendilerine hizmet etmeyen başkanları yeniden seçtiler, ne halleri varsa görsünler. Kurunun arasında yaş da yanarmış yanarsa yansın."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (49)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
49 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN