Ankaralılar hazır olun! Gençlerbirliği-Erzurumspor maç biletleri satışa çıktı: İşte bilet fiyatları

Ankaralılar hazır olun! Gençlerbirliği-Erzurumspor maç biletleri satışa çıktı: İşte bilet fiyatları

Trendyol 1. Lig'de yer alan Gençlerbirliği, uzak kaldığı Süper Lig'e geri dönmek için mücadeleye çıkacak. Bu kapsamda yapılacak olan Gençlerbirliği-Erzurumspor maçının biletleri ise satışa çıktı. İşte bilet fiyatları…

Son haftalarda yükselen takımlardan olmayı başaran Gençlerbirliği, şu ana kadar çıktığı 4 maçta 3 galibiyet ve bir beraberlikle sahadan ayrıldı. Şimdi de Erzurumspor ile yeşil sahada karşılaşmaya çıkacak olan başkent ekibi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkentliler ise maç biletlerinin satışa çıkmasını bekliyor.

yeni-proje-80.jpg

BİLET FİYATLAR BELLİ OLDU

Kulüp, Ligin 31. Haftasında oynanacak Erzurumspor FK maçı ile ilgili açıklama yaparak, biletlerin satışa çıktığını bildirdi. Bu kapsamda bilet fiyatları ise şu şekilde paylaşıldı:

  • VIP B BLOK: 200 TL
  • BATI TRİBÜN SAĞ- SOL KAPALI 30 TL
  • DOĞU MARATON TRİBÜN: 39 TL
  • GÜNEY KALE ARKASI: 30 TL
  • MİSAFİR TRİBÜN 39 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN