Barış Alper Yılmaz transferini açıkladı Galatasaray camiası yıkıldı: 30 milyon euro'ya Bundesliga'ya...

Barış Alper Yılmaz transferini açıkladı Galatasaray camiası yıkıldı: 30 milyon euro'ya Bundesliga'ya...

Alanyaspor-Galatasaray maçından sonra BTV kanalında Barış Alper Yılmaz hakkında çok çarpıcı ifadeler kullanan Evren Turhan, yıldız futbolcunun yeni adresini açıkladı. İşte Turhan'ın geceye damga vuran o istihbaratı...

Galatasaray'ın Alanyaspor'u 4-0 yendiği maçın ardından Ümit Özat ile birlikte BTV kanalında çok özel açıklamalarda bulunan Evren Turhan, yıldız futbolcu Barış Alper Yılmaz hakkında 'Almanya'dan çok ciddi teklifler var, artık son kararı kendisi verecek' ifadelerini kullandı. İşte Turhan'ın değerlendirmeleri...

ZİYECH'TE BİR KÜÇÜMSEME VAR

Ziyech, Alex ve Hagi'den sonra Türkiye'ye gelmiş en iyi sol ayak. Chelsea'de oynamış, Ajax'ta oynamış buraya geliyor Alanya, Antep, Hatay yani bir küçümseme oluyor. Galatasaray mağlubiyeti Fatih Tekke'ye yazar. İlhan Palut 5.sırada adı Beşiktaş ile anılıyor, Fatih Tekke uzun süredir kaybetmiyordu bir ivme yakalamıştı burada kazanarak Beşiktaş ve Trabzonspor'a göz kırpacaktı. Fatih Tekke asla 1 puana çıkmamıştı.

gloignewaaatxti.jpg

AURİER 2. NDOMBELE!

İsmail Kartal bu maçtan sonra şunu çıkarmalı 'ben bunlarla 2-2 berabere kaldım Galatasaray 4 attı' İsmail Kartal'ın oyuna dokunuşları Okan Buruk gibi değil, Okan hoca daha esnek. Galatasaray'a 2. Ndombele (Aurier) hayırlı olsun bu adam yakında hamburger reklamlarına çıkar.

BARIŞ ALPER YILMAZ 30 MİLYON EURO'YA ALMANYA'YA...

Evren Turhan: Aldığım bilgilere göre Barış Alper Yılmaz 2 haftadır inanılmaz teklifler alıyor, acayip bir bonservis bedeline gidebilir, bu rakam 30 milyon euro'dan fazla olabilir. Barış Alper Yılmaz'a Almanya'dan çok teklifler var. Ligin ilk 8 sırasındaki takımlar Barış'ın peşinde, artık son kararı oyuncunun kendisi verecek.

glogy1ew4aa0zov.jpg

Evren Turhan: Ferdi Kadıoğlu, Semih Kılıçsoy gibi oyuncuları diyoruz, bunlara Barış Alper Yılmaz da katıldı. Acayp bir gelişim gösterdi, Kerem Aktürkoğlu toparlanamadı, profesyonel bir dünyadasın bu toparlanma haftalarca sürmez ama Barış Alper her geçen hafta üstüne koyarak gidiyor.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN