Ediz Bahtiyaroğlu neden öldü? Ediz Bahtiyaroğlu kimdir?

Ediz Bahtiyaroğlu neden öldü? Ediz Bahtiyaroğlu kimdir?

Ediz Bahtiyaroğlu 5 Eylül 2012'de henüz 26 yaşındayken hayatını kaybetmişti. Genç futbolcu Eskişehir ve diğer kulüp yönetici ile taraftarları tarafından her sene anılıyor. 7 yıl önce Eskişehirspor formasını giyerken kalp krizi geçiren Bahtiyaroğlu tüm Türkiye'yi üzmüştü... İşte Ediz Bahtiyaroğlu ölüm nedeni ve tüm detaylar...

Türkiye'nin başarılı savunma oyuncularında biriydi Ediz Bahtiyaroğlu... 5 Eylül 2012'de kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ölümünün ardından Türk ve dünya futbolu yasa boğuldu. Olayın ardından 6 sene geçmesine rağmen Ediz Bahtiyaroğlu unutulmadı.

Eskişehirspor ve diğer kulüp yönetici ile taraftarları tarafından her sene anılan Ediz, bu sene de anıldı. Peki Eskişehir'in unutulmaz futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu kimdir? Ediz Bahtiyaroğlu ölüm nedeni nedir?

EDİZ BAHTİYAROĞLU ÖLÜM NEDENİ

5 Eylül’de hayatını kaybeden 26 yaşındaki futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu’nun yapılan otopsisine göre ölüm nedeni, kalp kriziydi. İnceleme sonunda hazırlanan 2 sayfalık raporda Ediz Bahtiyaroğlu’nun ölüm nedeninin doğal vücut yapısından kaynaklanan kalp krizi olduğu açıklandı.

19-09/05/ediz-bahtiyaroglu.jpg

EDİZ BAHTİYAROĞLU KİMDİR?

Ediz Bahtiyaroğlu, futbola Bursaspor'un altyapısında başladı. 17 yaşına kadar Bursaspor'un PAF takımında oynadı. Samet Aybaba Bahtiyaroğlu'nun bonservisini Bursaspor'dan satın aldı. Ankaraspor A Takımı ile ilk maçını Intertoto Kupası'nda oynadı. Keçiörengücü'ne 1 yıllığına kiralandı. Orada yaşadığı şampiyonluğun ardından Ankaraspor'un hazırlık kampına katıldı ve Aykut Kocaman tarafından kadroya dahil edildi.

Turkcell Süper Lig'deki ilk maçına 4 Ağustos 2006'da Galatasaray karşısında 79. dakikada oyuna girmesiyle çıktı. Ediz 2011-12 sezonunda Eskişehirspor'a transfer olmuş ve 10 maç takımının formasını giydi. 30 Eylül 2006'da ilk 11'de çıktığı Sivasspor maçıyla takımın kadrosunun değişmezleri arasına girdi.

Ediz Bahtiyaroğlu, 5 Nisan 2009'da törende Gizem Yurtoğlu'yla nişanlanmıştı.

19-09/05/ediz-bahtiyaroglu-3.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN