Başkentlilere son teknoloji uygulama! Tüm gün sürüyor, yaş kısıtlaması bulunmuyor

Başkentlilere son teknoloji uygulama! Tüm gün sürüyor, yaş kısıtlaması bulunmuyor

Başkent Ankara'da yaşayan milyonlarca vatandaş bu uygulama ile sevinçten havalara uçuyor. Tüm gün boyunca devam ediyor hiçbir yaş kısıtlaması bulunmuyor. Büyük küçük bütün Ankaralılar bunun için akın ediyor. İşte tüm detaylar…

Ankara'da yaşayan vatandaşları sevindiren açıklama Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Teknoloji gelişip ilerlerken hayatımıza dahil olan yeni uygulamalar da yoğun ilgi ile karşılanıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi oyun ve Metaverse teknolojilerini bir araya getiren yeni eğitim programını duyurdu. İşte tüm detaylar…

ANKARA'YA SON TEKNOLOJİ DÜZENLEME

Teknoloji gelişip ilerlerken insanlar da kendini geliştirmek için teknoloji alanlarına yöneliyor. Gerek üniversitelerde gerekse kurslarda bilişim alanına ilgi artarken hayatımızda sanal ortam üzerinden düzenlenir oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi "Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi" programını başlattı. Yeni eğitim düzenlemesi kapsamında yer alan programlar şu şekildedir:

  • Z BRUSH
  • MERVELOUS
  • ADOBE SUBSTANCE PAINTER
  • 3DS MAX
  • UNREAL ENGINE

Image

BAŞVURULAR İÇİN SON GÜNLER

Eğitimlerin gün boyu yüzde verileceği belirtilirken herhangi bir yaş kısıtlaması olmadığı da aktarıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi kapsamında gerçekleştirilecek olan yeni eğitim programında öğrencilerin devam zorunluluğu da bulunuyor. Eğitim programı için son başvuru tarihi 19 Nisan 2024 olarak belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN