Fenerbahçe'nin yıldızı Cengiz Ünder'e öfke kustu: Sahtekar, bunu milli takıma alırsanız isyan ederim

Fenerbahçe'nin yıldızı Cengiz Ünder'e öfke kustu: Sahtekar, bunu milli takıma alırsanız isyan ederim

SkySpor kanalında Emre Zabunoğlu'nun soruların yanıtlayan ve Süper Lig'in 32. haftasını yorumlayan Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin bonservisine 15 milyon euro'ya transfer ettiği Cengiz Ünder hakkında çok sert ifadeler kullandı.

Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu Fatih Karagümrük-Fenerbahçe, Alanyaspor-Galatasaray maçlarından sonra Süper Lig'de gelinen son durumun analizini yaptı. İşte Toroğlu'nun gündeme damga vuran o sözleri...

DERBİDE BOMBA GALATASARAY'IN ELİNDE OLACAK

Galatasaray'ın maçları Fenerbahçe'nin maçlarına oranla bir tık daha rahat gibi gözüküyor. Galatasaray-Fenerbahçe maçına Rams Park'ta 2 puan farkıyla gelinirse gerilecek takım Galatasaray olacak. Galatasaray'da 'ya kaybedersem' baskısı olacak, yani bomba Galatasaray'ın elinde olacak. Saha avantajı, seyirci avantajı hep Galatasaray'dan yana fakat stres ve baskı da Galatasaray'dan yana olur.

BARIŞ ALPER GİBİ OYUNCU ÇOK AZ VAR

Galatasaray Alanya'da ikinci yarı biraz gaza bastı iş bitti. Barış Alper'i çok beğeniyorum ama yalan yere kendini yere atıyor, yalan yere rakibi attırmaya çalışıyor, yalan yere futbol sahtekarlığı yapıyor yapma Barış Alper! Avrupa'da böyle futbolcu tarzı az var, yaşı müsait ve çok güçlü bir oyuncu. Kerem Aktürkoğlu da sürekli geriye gidiyor. Aktürkoğlu EURO 2024'te oynamak istiyorsa önce Süper Lig'de iyi oynaması lazım.

glrp9lbweaayscm-001.jpg

İcardi attı ama eski İcardi değil, güçsüz yere düşüyor İcardi'nin yanındakiler çok iyi. Dzeko takımı idare ediyor İcardi takım idare etmiyor, Galatasaray'da takımı Mertens idare ediyor.

ERTUĞRUL KARANLIK GERÇEKTEN KARANLIK!

Oosterwolde'nin sakatlığına bakıyorum bir oyuncu böyle sakatlanmaması lazım. Jaden ya kendine bakmıyor, ya iyi antrenman yapmıyor ya da Samandıra'nın doktoru iyi değil. Bence Ertuğrul Karanlık gerçekten karanlık bir doktor. Oosterwolde'nin diz bağları kuvvetli olsa o şekilde sakatlanmaz o zaman İsmail Kartal'ın antrenman medtodları da yanlış.

MONTELLA CENGİZ ÜNDER'İ MİLLİ TAKIMA ALMAMALI

Bu kadar para verilip oynamayan bir oyuncuyu nasıl aldılar hayret ettim. Cengiz Ünder'in içi geçmiş, Cengiz profesyonel bir futbolcu değil, Cengiz aldığı parayı inkar ediyor Cengiz futbol sahkekarlığı yapıyor. Cengiz Ünder milli takıma alınırsa isyan ederim. Bundan sonra Cengiz Ünder'den bir halt olmaz. Cengiz Ünder iş yapmadan Fenerbahçe'den ayrılırsa onun için çok kötü olur.

cengiz-under-kapak1200.webp

Şu ana kadar Okan Buruk İsmail Kartal'a göre daha iyi gidiyor. Okan Buruk oyuncu değişikliklerinden daha iyi verim alıyor, İsmail Kartal biraz daha zayıf kalıyor, takıma tam hakim değil.

iso.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN